Selasa, 9 Julai 2013

CONTEST RAMADHAN & RAYA BY CIK AKAK

Bissmillahirahmanirahim .

Sempena bulan ramadhan nie cik akak nak merasmikan satu lagi contest..
Contest nie berlangsung 2 minggu sahaja....
Bermula 10 Julai 2013 dan tamat 23 Julai 2013
Contest ini juga ditaja sepenuhnya oleh cik akak dan rakan sponser yang oshem...

<Senarai Hadiah>



Syarat-syarat penyertaan

  • Mempunyai Belog adalah Wajib
  • Terbuka kepada semua " Belog Malaysia" sahaja
  • Follow Belog cik akak dan para sponser (wajib)
        Hakim , Farah , Kathy , Kak Hasnah , Wani & Nur Aqilah

  • Add Google + Followers Cik akak dan para sponser (wajib bagi mereka yang ada add google + Followers sahaja)
  • Klik SINI , SINI , SINI , SINI , SINI & SINI (tunggu sampai habis loading)
  • Likes Fanpage dibawah (Wajib)






banner kredit KathyRbain

  • Copy banner comel cik akak tu dan tempek kat entri kalian
  • Letak Tajuk " CONTEST RAMADHAN & RAYA BY CIK AKAK " Kalau tajuk lain cik akak memang tak layan..
  • Semua peserta wajib memasukkan link blog cik akak ke dalam bloglist masing-masing agar sentiasa alert dengan pengumuman pemenang atau lain2 pengumuman dari cik akak atau sponsor sepanjang contest berlangsung. jika selepas berakhirnya contest kalian nak remove blog cik akak dari bloglist korang pun tidak mengapa. hihihi..
  • Akhir sekali tinggalkan link contest dalam kotak komen cik akak....perlu diingatkan tempat lain selain kotak komen memang cik akak tak layan 100 peratus.
  • Wajib tag 2 orang rakan anda. Pastikan mereka tahu.
  • Segmen bermula 10.07.2013 dan Tamat 23.07.2013


7 ulasan:

Eira Aikawa berkata...

Eira singgah dari contest yg sama..
http://eiraaikawa.blogspot.com/2013/07/contest-ramadhan-raya-by-cik-akak.html

Hafiza AizZawa berkata...

dr segmen sm.. fiza follow sini..
http://ourmemoria.blogspot.com/2013/07/contest-ramadhan-raya-by-cik-akak.html

NaZiRaH @ Ezyra berkata...

singgah dari contest yang sama,
done follow sini,
jemput singgah n join 1st segmen,

http://nazirahnyerr.blogspot.com/2013/07/1st-segmen-dari-blog-nazirahnyerr.html

tq..;-)

Nao Mei berkata...

Makseh support cik akak...

senarai peserta mohon semak disini

http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/2013/07/senarai-blogger-hebat-contest-ramadhan.html

salam ramadhan

sizziey darliana berkata...

I'm here... good luck.. jom http://darlieyana.blogspot.com/2013/07/contest-ramadhan-raya-by-cik-akak.html

Nao Mei berkata...

pembaharuan hadiah semak disini

http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/2013/07/perubahan-hadiah-untuk-contest-ramadhan.html

harap maaf....kesilapan TYPO

Siti Rohaida Yusof berkata...

singgah dari segmen cik akak

http://kisahsidairy.blogspot.com/2013/07/contest-ramadhan-raya-by-cik-akak.html

good luck ye